Національно-патріотичне виховання

6 грудня – День Збройних Сил України

До цієї дати учні 6, 8 класів Підзвіринецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів вшанували наших славних воїнів виготовленням ” ангелів – оберегів”.Бережіть себе, наші дорогі захисники! Миру нам всім і Перемоги!

Пам’ять … Вона нетлінна і вічна…

Пам’ятати про подвиг земляків (випускників нашої школи), які віддали своє життя за Україну, за нас з вами, за наше право жити в мирній незалежній державі – це те найменше, що ми можемо зробити для них, для їхніх родин. Бо пам’ять живих – це продовження життя тих, хто переступив поріг вічності. Вогонь пам’яті вищий від усіх обелісків.
На скорботному полотні пам’яті загиблих випускників «Зупинись…вшануй загиблих воїнів!» зображено портрети трьох випускників Підзвіринецького ЗЗСО І-ІІІ ст., які віддали своє життя у боротьбі за свободу України від російського агресора.
Їх подвиг, безмежна відданість рідній землі, мужність та героїзм будуть жити вічно в наших серцях. Адже допоки людину пам’ятають – вона живе.
Згадаймо поіменно наших Воїнів Світла:

Сухоцький  Віталій Якович
/5.09.1999-04.03.2022/

Запотічний Євген Володимирович
/06.04.1966-28.01.2023/

Якимець Володимир Михайлович
/02.03.1974-22.09.2023/

Щирі співчуття рідним і близьким Захисників.
Вічна пам’ять, честь і шана Героям!
Їх подвиг навіки в історії нашого народу.
Пам’ятаємо!…Вічна Слава Героям!!!
Все буде Україна!!!!

Першим відділом Львівського РТЦК та СП (м.Городок) було вручено орден, який отримав батько Віталія – Яків СУХОЦЬКИЙ, де нагороджено його сина Віталія СУХОЦЬКОГО уродженця с.Підзвіринець, Комарнівської ТГ, посмертно.

Віталій загинув у битві з ворогом 04.03.2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району, Донецької області, де був командиром відділення обчислення 1 артилерійського взводу артилерійської батареї 2 десантно-штурмового батальйону – старшим солдатом.

Схиляємо голови перед світлою памʼяттю загиблого героя!

Вічна памʼять!
Слава Україні!

1 жовтня – День Захисника України!

Уся шкільна родина Підзвіринецького ЗЗСО І-ІІІст. щиро вітає усіх Воїнів із Днем Захисника України.
Ця визначна дата в часописі нашої Держави уособлює в собі мужність, силу духу, честь і обов’язок, загартовані у горнилі великих бойових звитяг і на жаль непоправних важких втрат. Дякуємо вам і водночас схиляємо голови у щирій скорботі перед нашими воїнами-ангелами, що віддали найцінніше – своє життя за волю, честь і незалежність Батьківщини.
Все буде Україна. Слава Україні. Героям Слава!!!